Santa Run

SANTA RUN 2022


In december 2022 combineert Rotary Club Dordrecht het beste van 2 evenementen: de Santa Run en de Santa on Tour! Georganiseerd voor en door Dordtenaren.

Na twee jaar afwezigheid hoopt de Rotary Club Dordrecht dit jaar weer een geweldige Santa Run te kunnen organiseren op vrijdag 16 december! Dit jaar belooft een extra gezellige editie te worden die start op het Stadhuisplein om 18:30h met muziek en een warming-up. Het startschot zal om 19:00h klinken waarna honderden lopers uitgedost in Santapakken hun parcours van bijna 3 kilometer afleggen.
Meedoen is geschikt voor iedereen en kost € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een Santapak en muzikale gezelligheid. Door mee te doen steun je het goede doel van dit jaar: de Voedselbank Dordrecht. Schrijf je hier in!

Met de Santa Run halen we geld op voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de donkere dagen voor kerst. Na het grote succes van vorig jaar gaat de Santa weer on Tour op zaterdag 10 december. Op deze dag gaan kerstmannen op pad om de wensen van Dordtenaren in vervulling te laten gaan en hen te verrassen met een kerstgeschenk. Zo kun je denken aan een bos bloemen, een beautypakket, een wasmachine of iets anders dat meer dan welkom is. Om iemand te bedanken, steun te bieden of gewoon te verrassen.

Dordtse sponsors en lopers halen geld op voor mede Dordtenaren.