Wat gaan we doen?

SANTA GAAT ON TOUR IN 2020!

Gezelligheid, saamhorigheid, het kerstgevoel omarmen en lopen voor het goede doel: dat is de Rotary SantaRun ten voeten uit, al jaren lang. En natuurlijk hopen we dit geweldige evenement nog vele jaren te kunnen organiseren voor de Dordtenaren.
Alleen 2020 is anders. Vanwege de coronacrisis en de strikte maatregelen hebben wij als Rotary Club Dordrecht moeten besluiten om deze editie niet door te laten gaan.
Maar flexibiliteit is onze kracht: de Santa gaat in 2020 in Dordrecht niet voor een RUN, de Santa gaat ON TOUR!

Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf begin november via deze website een wens invullen voor zichzelf of voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens de donkere dagen voor kerst. Deze mensen willen wij gaan helpen! Uit alle ingestuurde wensen wordt een selectie gemaakt en deze laat de Rotary Club Dordrecht in vervulling gaan op zaterdag 12 december tijdens de Santa on Tour, waarbij we persoonlijk bij de mensen langsgaan om hen te verrassen!