Santa On Tour

SANTA GAAT OOK IN 2022 ON TOUR!


In december 2022 combineert Rotary Club Dordrecht het beste van 2 evenementen: de Santa Run en de Santa on Tour! Georganiseerd voor en door Dordtenaren.

Met de Santa Run halen we geld op voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de donkere dagen voor kerst. Na het grote succes van vorig jaar gaat de Santa weer on Tour op zaterdag 10 december. Op deze dag gaan kerstmannen op pad om de wensen van Dordtenaren in vervulling te laten gaan en hen te verrassen met een kerstgeschenk. Zo kun je denken aan een bos bloemen, een beautypakket, een wasmachine of iets anders dat meer dan welkom is. Om iemand te bedanken, steun te bieden of gewoon te verrassen.

Dordtse sponsors en lopers halen geld op voor mede Dordtenaren.

Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf begin november via deze website een wens invullen voor zichzelf of voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens de donkere dagen voor kerst. Deze mensen willen wij gaan helpen! Uit alle ingestuurde wensen wordt een selectie gemaakt en deze laat de Rotary Club Dordrecht in vervulling gaan op zaterdag 10 december tijdens de Santa on Tour, waarbij we persoonlijk bij de mensen langsgaan om hen te verrassen!