Ren mee!

Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf begin november via deze website een wens invullen voor zichzelf of voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens de donkere dagen voor kerst. Deze mensen willen wij gaan helpen! Uit alle ingestuurde wensen wordt een selectie gemaakt en deze laat de Rotary Club Dordrecht in vervulling gaan op zaterdag 12 december tijdens de Santa on Tour, waarbij we persoonlijk bij de mensen langsgaan om hen te verrassen!

In het onderstaande formulier kunt u een wens voor uzelf of voor een ander opgeven.

Wij nemen na het invullen van de wens contact met u op voor meer informatie over de specifieke wens zodat wij kunnen gaan kijken of we de wens in vervulling kunnen laten gaan.